In september 2017 verscheen het boek blij Lichaam. Hierin lees je alles over de achtergronden en de mogelijkheden van Body Reset. De introductietekst is als volgt:

De natuur is mooi, intelligent en creatief. De natuur werkt met ritmes die elkaar in balans houden: dag en nacht, zomer en winter, actie en rust. Ons lichaam is een onderdeel van die natuur en soms verstoren we de natuurlijke ritmes in ons lichaam. Als haast en stress routine worden, gaan spieren blokkeren en dan woon je niet meer lekker in je lichaam. In het ergste geval krijg je een burn-out. Hoe ga je daarmee om? 

Dit boek vertelt over Body Reset en hoe je daarmee je lichaam naar ontspanning kan brengen. Door die ontspanning krijgt je bewustzijn ook de ruimte. Dat is heel belangrijk, want in het volwassen worden ben je je lichaam alleen doelgericht gaan gebruiken. Die volwassen houding kan je balanceren met een kinderlijke staat van zijn, waarin er geen haast en verantwoordelijkheid is. Je lichaam herinnert zich de natuurlijke balansstaat en ook je bewustzijn kan terugkeren naar onbezorgd en vrij bewegen. Als je dat regelmatig ervaart, reset je je lichaam en je bewustzijn naar hun natuurlijke flexibiliteit. Dan woon je weer lekker in je lichaam en ben je blij, omdat creativiteit en bewustzijn tot bloei kunnen komen.

De oplossing van stress is heel dichtbij, hij is in je lichaam. 

 

blij Lichaam  bestellen