Cursus Body Reset en Mantra zingen

Er is een plek van rust en vertrouwen in jezelf. Maar hoe kom je daar? Gewenning en haast houden je vaak af van echt tot rust komen. Deze cursus brengt je de ervaring van rust en vertrouwen in jezelf. Vanuit daar is er contact met je intuitie en voel je beter wat je echt nodig hebt.

 

Met Body Reset breng je je lichaam naar een diepe ontspanning (zie De Praktijk). Als je regelmatig deze diepe ontspanning ervaart gaat je lichaam er naar verlangen en geeft het eerder seintjes als de stress het weer overneemt. Dan gaat het preventief werken. Je krijgt meer lichaamsbewustzijn en je voelt beter wat je grenzen zijn. Je kan beter met stress omgaan.

 

In de cursus werken we ook met het zingen van Mantra’s. Zingen brengt ruimte in je gevoel en via de Mantra stem je je af op de harmonie die aan de basis van de schepping ligt. Het Mantra zingen brengt verstilling in je hoofd en het hartsbewustzijn kan ontwaken. In de stilte na het zingen is er een moment van meditatie. Hier is je intuïtie helder en kan je jezelf zonder te oordelen waarnemen. In de cursus ontvang je een uitgebreide reader over de mogelijkheden van het werken met Mantra’s. 

 

Door de ontspanning van Body Reset kunnen je emoties en je denken ook tot rust komen. Toch is dat wennen, want je bent gewend om altijd maar door te gaan. De patronen rond faalangst, prestatiedrang of verantwoordelijkheid, die zich in de loop van je leven vormden, zijn sterk. Onderbewust blijven ze actief en dat kan de overgave aan de ontspanning in de weg staan. Daarom ontvang je het cursusboek blij LichaamDit boek geeft inzicht in hoe onze hersenen werken en hoe ons lichaam bij het ouder worden stress gaat vasthouden. Je leest hoe je deze begrenzende patronen achter je kan laten. In de cursus leer je hoe je dat praktisch kan toepassen. 

 

Alle oefeningen en technieken werken naar:

• ontspanning 

• leren omgaan met stress (extern en intern)

• steeds bewuster keuzes kunnen maken 

• goed energie-management 

• leven vanuit je hart, je intuïtie 

• gezondheid, levensvreugde en creativiteit

• spirituele bewustwording

 

De cursus is op 15 woensdagavonden van 20.00 tot ± 22.00 uur in:
FLOW PLAZA   Zaanenstraat 18  2022CP Haarlem  

De data zijn:  30 januari - 6, 20 en 27 februari - 6, 20 en 27 maart  
3, 17 en 24 april - 15, 22 en 29 mei - 12, 19 en 26 jun
i

Bijdrage in de kosten is € 240,-  - als je 'blijLichaam' al hebt, is de bijdrage € 225,-
gespreide betaling mogelijk - studenten kunnen korting krijgen
Opgeven (of vragen) via:  info AT abtr DOT nl   of   023 5259994

• Je kan je de eerste avond 30 januari meedoen en daarna beslissen of je de hele cursus gaat doen. 
Bijdrage losse avond: €15,- / wel graag opgeven via: info AT abtr DOT nl